Englanninkääpiöterrierin hankinta

Kääpiökoirarotu, joka on aina valmis uusiin seikkailuhin!

Englanninkääpiöterrieri viralliselta nimeltään English Toy Terrier on vanhin englantilainen kääpiökoirarotu. Luonne on ensisijaisesti terrieri, reipas, peloton ja aina valmis uusiin seikkailuihin. Rotu on uskollinen, erittäin lojaali ja kiintyy syvästi perheeseensä. Rakastaa lämpöä ja nukkuu mieluiten omistajansa kyljessä peiton alla. Nopea ketterä rotu soveltuu esim. agilityyn, viehejuoksuun tai vaikkapa koiratanssin harrastamiseen.

Muiden koiranpentujen tapaan, englanninkääpiöterrierin kaksi ensimmäistä elinvuotta on tiivistä kasvatustyötä, joten varaathan tähän riittävästi aikaa. 

Toimimme aina vastuullisesti kaikissa toimissamme

Jos päädyt siihen tulokseen, että englanninkääpiöterrieri on juuri sopiva rotu, kannattaa kasvattajan valintaan panostaa. Kennelimme East Bostons toimii aina vastuullisesti ja läpinäkyvästi. Meiltä voit kysyä lisätietoa koirarodusta sekä mahdollista uusista pentueista. 

Olemme Suomen Englanninkääpiöterrieri ry:n jäsen. Lisätietoa rodusta löydät yhdistyksen sivuilta osoitteesta englishtoyterriers.fi. 

Luovutamme pennut turvalliseen ja huolehtivaan kotiin 

Luovutamme pennun huolehtivaan ja turvalliseen kotiin, joka pitää mielellään yhteyttä yhteyttä pennun luovutuksen jälkeenkin. 

Mikäli olet kiinnostunut englanninkääpiöterrieri-pennusta, voit kysellä lisätietoa meiltä sähköpostitse tai soittamalla. Esittelethän lyhyesti itsesi, harrastuksesi ja millaiseen kotiin englanninkääpiöterrieri tulisi. 

Ennen luovutusta lähetämme kuvia ja saat tietoa pennun kehityksestä aivan pennun alkumetreiltä saakka. Lähetämme kuulumisia noin viikon välein luovutukseen saakka. Saat perusteellisen pentuinfon hyvissä ajoin ennen luovutusta. Varausmaksuehdot lähetämme myös tutustuttavaksi ennen pentujen luovutusta. 

Luovutusikä: noin kahdeksan viikkoa
Eläinlääkärin terveystarkastama
Tunnistusmerkitty
Rekisteröity
Kirjallinen sopimus Kennelliiton kaavakkeella 

Harkinnassa englanninkääpiöterrieri? Kysy lisää!

Kennelimme englanninkääpiöterrierit

Tutustu entisiin ja tämänhetkisiin asukkaisiin

Kennelissämme Ilomantsissa varttuu reippaita ja terveitä englanninkääpiöterriereitä. Annamme mielellämme lisätietoa koirarodusta ja toiminnastamme. Kysy lisää!

Nartut

Fortuna Minor`s Blossom "Stella"

 

Stella koiranetissä ja sukutaulu

 

Suuret kiitokset Fortuna Minor`s kasvattajalle Juuli Nilssonille Espooseen tästä energisestä ja vauhdikkaasta tyttösestä.  

 

Jännittyneenä odotamme, saammeko ensimmäisen Enkku-pentueen kenneliimme loppukesästä.

 

 

 

Urokset

 

Kennelissämme ei ole tällä hetkellä uroksia.