Kasvattajien esittely

Tervetuloa Kennel East Bostonin kotisivuille! East Bostons Olen Ulla Ikonen ja asun perheeni kanssa Itä-Suomessa, tarkemmin Ilomantsissa, kauniiden harjujen ja puhtaiden vesistöjen äärellä. Meillä on tunnetusti puhdas luonto, joka on meille ja koirille tärkeä osa jokapäiväistä elämää.

Koiraharrastus on ollut meille aina itsestään selvyys: perheenjäsen, talonvahti, lenkkikaveri. Meillä olleista roduista mainittakoon Englanninspringerspanieli, Samojedi, Chihuahua ja nyt nämä sydänten valloittajat Bostonit. Koirien kanssa käymme näyttelyissä, match show:ssa sekä osallistumme erilaisiin koirakoulutuksiin ja koirakävelyihin. Viimeisen reilun kymmenen vuoden ajan perheemme arkeen ovat kuuluneet bostonit, vanhimmat heistä jo nauttien ansaittuja eläkepäiviä.

Kasvatustyössä meille on tärkeää rodunomaiset jälkeläiset, terveys, luonne, sekä koiran hyvinvointi. Laajentaaksemme Suomen Boston sukua olemme hankkineet muutamia koiria ulkomailta. Jalostuksessa käyttämämme koirat ovat silmä- ja polvitarkastettuja ja heitä on käytetty muutamia kertoja näyttelyissä.

Jos haluat kuulla lisää koiristamme/ kasvateistamme otathan minuun suoraan yhteyttä puhelimella tai s-postilla. Keskustelen mielelläni lisää bostoneista. Sovittaessa järjestämme mahdollisuuksiemme mukaan myös vierailuja kenneliimme / kotiimme.

Olen jäsenenä:

Olen allekirjoittanut kennelliiton uuden kasvattajasitoumuksen.